Cases Service design

Cases Flexa

Flexa

Flexa (Nederland) en Levis (België) zijn merken van Akzo Nobel Decorative Coatings, de grootste verfproducent ter wereld. Merken met passie voor kleur en interieur. Fabrique ontwikkelde in 2013 nieuwe sites voor Flexa en Levis.

Vraag

Ontwikkel één platform voor flexa.nl en levis.info en positioneer Flexa en Levis als dé inspirerende autoriteit op het gebied van kleur.

Oplossing

'Inspireren als een magazine, verkopen als een shop' werd het motto. Vanuit drie persona’s creëerden we de hoofdindeling van de site. Weet je nog niet wat je wilt: Laat je inspireren. Weet je wel wat je wilt: Kies je kleur. Ben je praktisch ingesteld: Kies je product.

De customer journey, van eerste inspiratie tot de uiteindelijke aankoop, was leidend voor de verdere stappen. Inspiratiebeelden, kleuren, collecties en benodigdheden zijn gekoppeld en met één klik te pinnen op je prikbord. Zo kom je met gemak tot een boodschappenlijstje.

Resultaat

Eigenwijs en toch functioneel. Een ‘tablet first’ site waarop sfeer en conversie naadloos samengaan. De koppeling van alle onderdelen maakt het intuïtief surfen uitdagend en uitnodigend. Door de inventieve modulaire structuur in Django worden flexa.nl en het tweetalige levis.be nu beheerd vanuit één CMS.

Would you like to know more?

Call Matthijs.

+31 6 51 031 486

Or leave a message.

Call me back

See more

Please turn your phone sideways, our website looks a lot better that way!